flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Люди в Службі, хто вони? – у кожному колективі є Людина, яка випромінює позитив та доброту

30 вересня 2020, 10:09

Люди в Службі, хто вони? – у кожному колективі є Людина, яка випромінює позитив та доброту ⬇️

З такою колегою пощастило й співробітникам нашого управління, які служать у Перечинському районному суді Закарпатської області. Такою Людиною є капрал Служби Мар’яна Сегедій 👮🏻‍♀️

Дізнавшись про вакансію у територіальному управлінні дівчина вирішила кардинально змінити своє життя. Покинула професію перукарки й пішла здійснювати мрію дитинства. Адже ще змалечку вона хотіла працювати у такій сфері.

Подала документи й розпочала шлях на конкурсі. Каже, найскладнішим був етап перевірки рівня фізичної підготовки. Хвилювалася, хоч й готувалася. Співбесіда пройшла легко, адже дівчина детально вивчила усі нормативно-правові акти, знання яких необхідні для виконання службових обов’язків.

Зараз каже, що задоволена роботою й щодня йде сюди у гарному настрої: «У моїй роботі мені подобається усе: місце несення служби, однострій, дисципліна та якісна організація діяльності. Нам дуже пощастило з командиром відділення та й колективом у цілому. Рада, що тут панує дружня атмосфера».

У всіх починаннях дівчину завжди підтримують рідні. Вільний час Мар’яна присвячує їм. Каже, що любить готувати для близьких щось смачне. А ще – зараз у дозвілля нашої колеги входить спорт. Вона переконана, що розвивати себе треба постійно й у різних напрямках.

Наша колега не вважає себе амбіційною, просто звикла реалізовувати заплановане. Наступний крок – здобуття вищої освіти. Каже, що хоче бути максимально корисною для суспільства та свого оточення.

Усім, хто це прочитав вона бажає ніколи не зупинятися на досягнутому й впевнено йти до мети. Її історія — приклад того, що мрії та думки матеріалізуються, то чому б не думати про хороше?

#ссо_закарпаття #люди_ссо #закарпаття #перечин