flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома учасників судових процесів

11 жовтня 2022, 16:59

До відома учасників судових процесів

 

У зв’язку з обмеженістю бюджетного фінансування послуг на відправлення поштової кореспонденції, для безперешкодної комунікації з судом та безперебійним здійсненням судочинства просимо учасників судових процесів:

  • ознайомлюватись з датою призначення справи до розгляду на офіційному вебсайті Перечинського районного суду Закарпатської області у розділі «Громадянам» Списки судових справ, призначених до розгляду;
  • подавати заявку про отримання судових повісток SMS-повідомленнями, вказавши у ній номер мобільного телефону;
  • отримувати процесуальні документи електронною поштою  (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти) або особисто в канцелярії суду за адресою: м. Перечин, пл. Народна, 15;
  • телефонувати щодо стадій розгляду судових справ та призначення дат слухання в інформаційний центр суду за телефоном (03145) 2-11-96.

Враховуючи ситуацію, також рекомендуємо реєструватись в підсистемі «Електронний суд», адже це значно прискорить обмін кореспонденцією. Наголошуємо: для осіб, які зареєстровані в підсистемі, повідомлення, повістки, судові рішення та інші процесуальні документи надсилаються в електронному вигляді автоматично.

 

Заява на SMS                                                                     Заява на e-mail

 

Пресслужба суду