flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Соціологічне опитування працівників апарату суду

09 жовтня 2015, 09:45

У жовтні 2015 року Київський міжнародний інститут соціології, незалежна дослідницька організація, за підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Справедливе правосуддя" у співпраці з ДСА України проводить опитування працівників апаратів судів в усіх регіонах України.

Метою опитування є вдосконалення судового адміністрування в Україні та становлення професії судового адміністратора, вивчення мотивації та потреб у професійному розвитку працівників апарату суду, а також вдосконалення існуючих та розробки нових навчальних програм з питань судового адміністрування. Ваш суд, як і інші суди, де проходитиме опитування, був відібраний повністю випадковим чином, як у лотереї. Нам важливо, щоб співробітники апарату саме Вашого суду взяли участь в опитуванні. Опитування проводиться методом особистого інтерв'ю.

Проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Справедливе правосуддя" у співпраці з ДСА України, Національною школою суддів України, низкою українських та іноземних вищих навчальних закладів започаткував процес професійної підготовки судових адміністраторів.

З метою вдосконалення судового адміністрування в Україні та становлення професії судового адміністратора, вивчення мотивації та потреб у професійному розвитку працівників апарату суду, а також задля вдосконалення існуючих та розробки нових навчальних програм з питань судового адміністрування, у період з вересня по листопад 2015 року буде проведено опитування працівників апаратів судів в усіх регіонах України.

Це опитування має з'ясувати думку працівників апаратів судів щодо стану судового адміністрування в країні, підвищення його ефективності та становлення професії судового адміністратора. Дане опитування буде проведено у формі особистого інтерв'ю. Опитувальник розроблено Проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Справедливе правосуддя" у співпраці з ДСА України та представниками з числа працівників апаратів судів.

Опитування буде проводити одна з провідних дослідницьких компаній в Україні - Київський міжнародний інститут соціології (далі - КМІС) за підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Справедливе правосуддя" у співпраці з ДСА України.