flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей

12 грудня 2016, 16:47

12 грудня 2016 року, в Перечинському районному суді було проведено день відкритих дверей. Відвідувачами були випускники 10-11 класи Перечинської гімназії. Спочастку всі пройшли на 3-й поверх для ознайомлення з структурою апарату суду. Перед відвідувачами виступили Голова суду - Іван Ганько, його помічник - Олена Варчук,  керівник апарату -Владислав Ярема, секретар судових засідань - Любов Гавій, судовий розпорядник - Мордованець Руслан та спеціаліст з ІТ - Станіслав Поляк. Кожен з працівників розповідав про особливості та роль своєї посади в суді, про взаємозвязки з іншими працівниками та громадскістю. 

Після коротенької екскурсії та по декілька слів від працівників всі  слухачі пройшли до районної прокуратури, що знаходиться в приміщені суду на 2-му поверсі, де виступив з промовою прокурор перечинського району Іван Швед, розповівши про структуру прокуратури. 

На сам кінець сьогоднішньої екскурсії, всіх відвідувачів було запрошено до головного залу судових засідань де суддя Вадим Чепурнов провів коротку лекцію, на якій ознайомив слухачів з кодексами з якими доводиться користуватися повсякдень в суді також про роль судової влади в державі та захист прав і свобод людини. Після всього сказаного суддя провів вікторину з розіграшем  сувенірів серед слухачів задаваши їм питання про які розповідав протягом лекції, три слухачі які відповіли правильно, отримали - щоденник, записник та сувенірну ручку. 

 

Станіслав ПОЛЯК

фото автора.