flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Перечинського районного суду взяли участь у науково-практичному семінарі на тему «Цифрові технології у діяльності суддів»

29 травня 2018, 11:07

25 травня 2018 року Апеляційний суд Закарпатської області разом з Радою адвокатів Закарпатської області, ТОВ «Лабораторія комп’ютерної криміналістики» та Адвокатським бюро «Колесников І.В. і Партнери» провели науково-практичний семінар на тему: «Цифрові технології у діяльності суддів», участь у якому взяли і судді Перечинського районного суду Шешеня М.О., Ганько І.І. та Чепурнов В.О.

Серед присутніх голови місцевих судів Закарпатської області, судді судів Закарпатської області, судді Апеляційного суду Закарпатської області та спеціально запрошені експерти: Сергій Прокопенко - директор і співзасновник ТОВ «Лабораторія комп’ютерної криміналістики». 15 років досвіду в області відновлення інформації, цифрової криміналістики, розслідування інцидентів інформаційної безпеки. Автор більше 20 наукових  публікацій та популярних статей за тематиками відновлення даних та інформаційної безпеки; Сергій Денисенко - виконавчий директор і співзасновник  ТОВ «Лабораторія комп’ютерної криміналістики». Досвідчений експерт з дослідження цифрових носіїв інформації, телекомунікаційних мереж та систем, аналізу програмного забезпечення; Ігор Колесников  - адвокат,  засновник і керівник  "АДВОКАТСЬКЕ БЮРО "КОЛЕСНИКОВ І.В. І ПАРТНЕРИ"; Лариса Криворучко – адвокат, кандидат юридичних наук та Олексій Фазекош – голова Ради адвокатів Закарпатської області, голова правління Асоціації адвокатів, голова правління Мукачівської міськрайонної спілки підприємців.

На порядок денний науково-практичного  семінару були винесені наступні питання:

  • Кібербезпека у діяльності суддів.
  • Комп’ютерно – технічні дослідження.
  • Проблемні питання.

По завершенню заходу учасники отримали сертифікати за результатами пройденого навчання.

 

Прес-секретар суду