flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід підозрюваному у серії крадіжок

10 січня 2019, 11:23

   Слідчим суддею Перечинського районного суду 10 січня 2019 року обрано запобіжний у вигляді домашнього арешту без застосування електронних засобів контролю строком на 2 (два) місяці щодо 23-річного чоловіка, якому оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. ч. 2, 3 ст. 185 КК України.

   Так, органом досудового розслідування мешканець Перечинського району підозрюється у тому, що він у грудні 2018 року вчинив три крадіжки, розмір матеріальної шкоди в результаті їх вчинення становить близько 7 тисяч гривень.

   Слідчий суддя, з врахуванням того, що підозрюваний офіційно ніде не працює, будь-яких матеріальних доходів не має, будь-яким майном не володіє, неодружений, будь-яких утриманців не має, за місцем фактичного проживання характеризується посередньо, проживає в одному і тому ж населеному пункті, де і потерпілі, у зв’язку з  чим може незаконно впливати на них, а також він раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, а тому може вчинити інші кримінальні правопорушення, прийшов до висновку,  що жоден із більш м'яких запобіжних заходів, окрім як домашній арешт, не зможе запобігти ризикам, передбаченим ст. ст. 177, 181 КПК України.

   Тому до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту без застосування електронних засобів контролю строком на 2 (два) місяці та зобов’язано такого прибувати до слідчого, прокурора, слідчого судді та/або суду за першою вимогою кожного разу у визначений ними час для проведення процесуальних дій та цілодобово не залишати адресу місця проживання без дозволу слідчого, прокурора, слідчого судді та/або суду.     

   На ухвалу може бути подана апеляція до Закарпатського апеляційного суду протягом п’яти діб з моменту її оголошення.   

 

 

   Прес-секретар суду