flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З працівниками апарату Перечинського районного суду проведено семінар на тему «Дотримання вимог антикорупційного законодавства»

18 лютого 2019, 08:21

   15 лютого 2019 року на виконання плану комунікаційних заходів Перечинського районного суду Закарпатської області на 2019 рік та з метою недопущення порушень вимог антикорупційного законодавства керівник апарату Ярема В.В. провів для працівників апарату суду семінар на тему «Дотримання вимог антикорупційного законодавства».

   На семінарі обговорено актуальні питання особливостей заповнення працівниками апарату суду електронної декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування та повідомлень про суттєві зміни у майновому стані.

   Керівник апарату Ярема В.В. нагадав, що на офіційному веб-сайті НАЗК є можливість ознайомитись із загальними рекомендаціями при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування та переглянути навчальне відео-роз"яснення щодо заповнення електронних декларацій. 

   Одночасно присутнім було роз’яснено, що за завідомо недостовірні відомості у декларації передбачено адміністративний штраф (ч. ч. 1, 2 ст. 172-6 КУпАП), і навіть кримінальну відповідальність (ст. 366-1 КК України).

   Прес-секретар суду