flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З працівниками апарату Перечинського районного суду проведено семінар на тему «Дотримання Правил внутрішнього трудового розпорядку»

23 січня 2019, 15:18

   Керівник апарату Перечинського районного суду Закарпатської області Ярема В.В. сьогодні, 23 січня 2019 року, провів з працівниками апарату суду семінар на тему  «Дотримання  Правил внутрішнього трудового розпорядку».

   Вказаний захід було проведено на виконання плану комунікаційних заходів Перечинського районного суду Закарпатської області на 2019 рік.

   Мета даного заходу – забезпечення дотримання трудової дисципліни, підвищення якості та продуктивності праці, а також раціонального використання робочого часу працівниками Перечинського районного суду Закарпатської області.

   У ході семінару було наголошено на необхідності дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку й правил поведінки, адже дотримання основних засад правил призводить до забезпечення чіткої організації праці, належних безпечних умов праці, підвищення її продуктивності та ефективності, раціональне використання робочого часу, зміцнення трудової дисципліни.

   Керівник апарату суду окреслив основні права й обов’язки працівників суду. Крім того, особливу увагу було зосереджено на стандартах поведінки та особистій етиці працівників суду.

 

   Прес-секретар суду