flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівник апарату та прес-секретар суду взяли участь у семінарі щодо проведення опитувань громадян-учасників судових проваджень у судах Закарпатської області

03 квітня 2019, 10:35

   На виконання пункту 4 рішення Ради суддів України №53 від 17 вересня 2018 року, у лютому 2019 року Регіональний громадський благодійний фонд «Право і демократія» у співпраці  з Проектом USAID «Нове правосуддя», розпочав реалізацію проекту «Проведення опитувань громадян-учасників судових проваджень щодо їхньої задоволеності роботою судів Львівської, Тернопільської та Закарпатської областей з використанням карток громадянського звітування (КГЗ)».

   З метою ефективної організації вищевказаного опитування та на виконання рішення Ради суддів України №53 від 17 вересня 2018 року 03 квітня 2019 року у м. Мукачеві відбувся семінар щодо проведення опитувань громадян-учасників судових проваджень у судах Закарпатської області. 

   Участь у даному заході також взяли керівник апарату Перечинського районного суду Ярема В.В. та прес-секретар суду Бречко О.О.

   З присутніми було детально обговорено методологію проведення дослідження у судах, розташованих на території Закарпатської області, та практичні аспекти її застосування під час оцінки якості роботи суду, після чого набуті знання закріпили шляхом проведення зразкового опитування.  

   Нагадаємо, що на виконання Рішення Ради суддів України №53 від 17 вересня 2018 року та Плану комунікаційних заходів Перечинського районного суду Закарпатської області на 2019 рік, у квітні 2019 року Перечинським районним судом Закарпатської області проводиться добровільне анонімне опитування відвідувачів щодо якості функціонування суду.

   Опитування проводиться з метою об’єктивної оцінки якості послуг, що надаються судом.

 

 

   Прес-секретар суду