flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За клопотанням адвоката оголошено перерву у розгляді кримінального провадження по обвинуваченню колишнього голови райдержадміністрації, обвинуваченого у ДТП зі смертельними наслідками

17 квітня 2019, 15:01

   Сьогодні, 17 квітня 2019 року, відбулось чергове засідання у розгляді кримінального провадження по обвинуваченню колишнього голови Перечинської РДА Олефіра Віктора Івановича у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу  України, тобто порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб.

   Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

   В ході судового засідання, яке тривало понад дві години, судом були досліджені письмові докази як сторони обвинувачення, так і сторони захисту. 

   З метою недопущення порушення конституційного права обвинуваченого Олефіра В.І. на захист, за клопотанням його захисника – адвоката Качайла А.І. у судовому засіданні оголошено перерву до 11.00 год 26 квітня 2019 року.

   Судове провадження триває.

 

   Прес-секретар суду