flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваного у грабежі взято під варту

27 вересня 2019, 09:03

Слідчий суддя Перечинського районного суду Закарпатської області 24 вересня 2019 року розглянув клопотання СВ Перечинського відділення Ужгородського відділу Головного управління Національної поліції в Закарпатській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо громадянина А., мешканця м. Перечин, раніше неодноразово судимого, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло).

Чоловіка підозрюють у тому, що він 22 вересня 2019 року о 22.00 год. на території Перечинського району умисно, з метою заволодіння чужим майном, діючи відкрито, заздалегідь взявши з собою предмет, схожий на кухонний ніж, шляхом віджиму вхідних дерев’яних дверей, проник до будинку потерпілої, 1941 року народження, яка в той час знаходилася на ліжку, та, погрожуючи заздалегідь заготовленим предметом, викрав грошові кошти у сумі 600 гривень, після чого почав вимагати від неї горілку та продукти харчування.

За результатами розгляду вказаного клопотання слідчим суддею застосовано відносно підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів без визначення розміру застави.  

Досудове розслідування триває.

 

Прес-секретар суду